BERBERDE ANİDEN FENALAŞAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik’te, tıraş olmak için gittiği berberde fenalaşarak yere yığılan vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

27 Haziran 2016 Pazartesi 08:24
5410 Okunma
BERBERDE ANİDEN FENALAŞAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ
banner15

   Bilecik’te, tıraş olmak için gittiği berberde fenalaşarak yere yığılan vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

 

 

  Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi No:56 Kat 2 üzerinde bulunan bir erkek kuaföründe tıraş olmak için bekleyen Mustafa Çobanoğlu, bir anda oturduğu sandalyede fenalaşarak yere yığıldı. Bu sırada kafasından yaralanan vatandaş için çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yere kanlar içinde yatan Mustafa Çobanoğlu’na uzun süre kalp mesajı yaptılar.

 

 

 Daha sonra olay yerinden Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan Mustafa Çobanoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Merhumun kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adlı Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

 

 

 

  RAPORLUYDU YARIN İŞE BAŞLAYACAKTI

 

  Erkek kuaförünü sahibi Vicdan Dinç, birlikte oturdukları sırada sandalyeden düştüğünü anlatarak, “Zaten rapor almıştı. Yarın işe başlayacaktı. Karayollarında çalışıyordu” dedi.

 

 

  POLİSLERDEN SERT TEPKİ

 

  Öte yandan olay yerinden bulunan Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Hasan Hüseyin'ın olay yerinde bulunan gazetecileri sert bir dille uyarması ve çalışanlarını azarlaması gözlerden kaçmadı.

 

Son Güncelleme: 27.06.2016 08:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle