BASIN AÇIKLAMASI

   Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  "05 Ekim 2018 tarihli yerel basında "Trafiği Kim Kontrol Edecek" başlığıyla yayımlanan haberde; trafiği düzenlemekle görevli trafik ekiplerinin dahi kural ihlali yaptıkları belirtilmekte ve resmi emniyet araçlarına ait 9 adet fotoğraf yayınlanmaktadır" denildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Ekim 2018 Cumartesi 14:18
675 Okunma
BASIN AÇIKLAMASI

   Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "05 Ekim 2018 tarihli yerel basında "Trafiği Kim Kontrol Edecek" başlığıyla yayımlanan haberde; trafiği düzenlemekle görevli trafik ekiplerinin dahi kural ihlali yaptıkları belirtilmekte ve resmi emniyet araçlarına ait 9 adet fotoğraf yayınlanmaktadır" denildi.

  Açıklamanın devamında, "Habere ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede; geçmiş yıllara ait fotoğraflarda yer alan araçların görev halindeki resmi polis araçları olduğu, görev sırasında zaman zaman zorunluluktan kaynaklanan durmaların araç içinde polis görülemeyince park olarak algılandığı anlaşılmaktadır. Diğer yandan Polisin görev sırasında resmi aracı otoparka park etmesi halinde yaya devriye haricinde görev yapmasının mümkün olmadığı da açıktır. Ayrıca, talep edilmesi halinde trafik kuralı ihlali yapan polis araçları sürücülerine ve özel araçlarını kullanırken kural ihlali yapan polislere uygulanan Trafik İdari Para Cezaları listesinin de paylaşılacağını bildirir,ilimizdeki  trafik düzenlemeleri ve trafik ihlalleri hususunda değerli vatandaşlarımızın  katkılarını bekleriz" denildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle