BAGAJ TAŞIMA KURALINA UYGUN VALİZDEN ÜCRET TALEP EDİLDİ

  Bilecik'ten Ankara'ya seyahat eden bir yolcudan iddialara göre bagaj taşıma kurallarına uyan valizinden ücret alındı. Verdiği ücret karşılığı bir belge isteyen yolcuya ayrıca cihazın çalışmadığı gerekçesiyle fiş de verilmedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Mayıs 2019 Çarşamba 13:22
2386 Okunma
BAGAJ TAŞIMA  KURALINA UYGUN  VALİZDEN ÜCRET  TALEP EDİLDİ
banner15

  Bilecik'ten Ankara'ya seyahat eden bir yolcudan iddialara göre bagaj taşıma kurallarına uyan valizinden ücret alındı. Verdiği ücret karşılığı bir belge isteyen yolcuya ayrıca cihazın çalışmadığı gerekçesiyle fiş de verilmedi.

  Olay; Bilecik Yüksel Hızlı Tren Garı'nda meydana geldi. Geçen Cuma günü eşiyle birlikten Bilecik'ten Ankara'ya seyahat etmek için Bilecik Yüksek Hızlı Tren Garı'na gelen yolcu Cem Kaan Toka, bilet kontrolünün ardından kontrol noktasına geldi. Burada gişe görevlisi Nermin K. tarafından valizinin ölçüm noktasına koyması istenen Toka'dan gereken ölçülerin dışında olduğu gerekçesiyle 10 lira talep edildi.

 

Daha önceden de defalarda aynı valizle seyahat ettiğini ve hiçbir yerde kendilerinden ücret talep edilmediğini görevliye belirten Toka, geçen günlerde Eryaman Garında valizinin tam sınırda olduğu fakat kendisinden herhangi bir ücret alınmadığını ifade etti. Bu savunma üzerine görevli personel yoğun alanlarda bu konuyla fazla ilgilenilmediğini öne sürerek ücret alması gerektiği konusunda ısrarcı oldu. Burada kendisinden 10 lira alındığını fakat karşılığında bir belge verilmediğini aktaran Cem Kaan Toka, fişi sorduğunda "Şu an cihaz çalışmıyor, daha sonra uğrayıp fişinizi alabilirsiniz" cevabını aldı.

Son Güncelleme: 01.05.2019 13:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş. 2019-05-01 17:05:49

GEREKLİ YERLERE ŞİKAYETİNİZİ YAPIN KAAN BEY..FİŞ VERMİYORSA O AYRI ŞİKAYET KONUSU...

Avatar
vatandaş1 2019-05-01 20:29:24

vatandaş bey bilmeden ahkam kesmeyin...

Avatar
misafir 2019-05-01 21:51:23

Arastırmadan tek taraflı yaptığınız haberlerin hukuki sorumluluğu olduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Avatar
turko 2019-05-01 22:00:29

tcdd resmi sitesinde sikayetler yapılmalıı herkez işini yapıcakk bedava ekmek yok kimseyee

Misafir Avatar
misafir 2019-05-03 18:04:33 @turko

orda zaten herkes işini layıkıyla yapıyor..sanadamı fiş verilmedi

Beğenmedim! (1)
Avatar
Vatandas - 2 2019-05-03 16:36:35

bilecik`tekilerin is guzarligi istanbuldan gelirken sorun yok ayni bagajlan bilecikten donerken buyuk bagaj ekstra para.... aynisini banada yaptilar... kural varsa heryerde vardir ayni kurumun bir sehrinde var digerinde yok.... boyle birsey olmaz... yetkililer uyuyor.... yetkisizler isi goturuyor....

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle