ARACIN ÇARPTIĞI YAŞLI AMCA İÇİN TÜM SOKAK HALKI SEFERBER OLDU

Bilecik'te geri geri manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve kanlar içinde kalan 80 yaşındaki amca için tüm sokak halkı adeta seferber oldu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Mayıs 2021 Salı 12:02
1712 Okunma
ARACIN ÇARPTIĞI YAŞLI AMCA İÇİN TÜM SOKAK HALKI SEFERBER OLDU
banner15

Bilecik'te geri geri manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve kanlar içinde kalan 80 yaşındaki amca için tüm sokak halkı adeta seferber oldu. Kanlar içinde yerde yatan adam için vatandaşlardan biri kafasını, biri ayaklarını tutarken, bir diğeri de kanayan burnu için tampon yaptı. 


  Kaza, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde meydana geldi. Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak caddelerinin kesiştiği noktada, Önder E., kullandığı 11 DA 881 plakalı otomobil geri geri manevra yaparken yolun karşısına geçmek isteyen Ahmet Güneyce’ye (80) çarptı.

Yere düşerek yaralanan adamı kanlar içinde yerde gören sokaktaki esnaf ve vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kanlar içinde yerde yatan adam için vatandaşlardan biri kafasını, biri ayaklarını tutarken, bir diğeri de kanayan burnu için tampon yaptı.

Uzun süre yaralı halde yerde ambulans bekleyen yaşlı adam, hastaneye çevredeki bir vatandaşın aracıyla götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle