ARAÇ TAKLA ATTI, 1 FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'te kontrolden çıkan araç taklalar atarken, sürücü feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2022 Çarşamba 17:40
3042 Okunma
ARAÇ TAKLA ATTI, 1 FECİ  ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ
banner15

Bilecik'te kontrolden çıkan araç taklalar atarken, sürücü feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

 
  Alınan bilgilere göre, Bilecik-Osmaneli karayolunda seyir halindeki 03 AAC 827 plakalı ticari aracın sürücüsü Hasan Gürcan, Bayırköy beldesine geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç ilk olarak yolun sağ tarafından refüje çarptı, ardından taklalar atarak durabildi. Kazada sürücü Hasan Gürcan olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan Kadir S. yaralandı.

Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hasan Gürcan'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza anı beldedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
 

Son Güncelleme: 06.01.2022 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle