Ak Parti'de Flaş İsim!!!

İlimizin köklü fabrikalarından olan Doğuş Suni Deri ve Kösele Fabrikası sahiplerinden başarılı iş kadını Şermin Kahraman siyasete atılıyor.

22 Nisan 2016 Cuma 17:35
2950 Okunma
Ak Parti'de Flaş İsim!!!

 İlimizin köklü fabrikalarından olan Doğuş Suni Deri ve Kösele Fabrikası sahiplerinden başarılı iş kadını Şermin Kahraman siyasete atıldı.

 
 Tam 58 yıldır Bilecik’te faaliyet gösteren, 1958 yılında kuruluşundan bu yana yeniliği ve değişimi ana prensip edinen firma, en yeni teknolojiyle donatılmış fabrikası ve ürün kalitesiyle dünyanın çok sayıda ülkesine suni deri ve kösele ihraç ediyor. İstanbul merkezli bir fabrika olan Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikasının Başında Şermin Kahraman bulunuyor. Başarılı iş kadını başarısını siyasette de gösterecek. Bilecik'te aktif siyasi partilerin keşfedemediği Kahraman'ı, Ak Partinin çalışkan ve yakışıklı yeni Başkan'ı Fikret Karabıyık keşfetti. Karabıyık'ın kendisini keşfetmesi  ve Kahraman'ın siyasete girme teklifini geri çevirmemesi, kısa süre önce gelmiş olduğu il Başkanlığı pozisyonunda Karabıyık'ın diğer siyasi partilere karşı önemli bir atılımı ve başarısı olarak görülüyor.
 
 
 
 
 
 Şimdiye kadar iş dünyasındaki başarıları ile dikkat çeken Şermin Kahraman yardım severliği ile de göz doldurdu. Başta köylere giderek yaşlı ve kimsesizlere gıda yardımı, ardından da İstanbul'da engelli çocukların okullarına çeşitli yardımlarda bulunan Kahraman, ayrıca her Kurban Bayram'ı sonrası köylerde ihtiyaç sahibi kimselere kesilen kurban Etlerinin dağıtılmasını sağlıyor.

Son Güncelleme: 22.04.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle