AK PARTİ BİLECİK MERKEZ İLÇE BAŞKANI YILDIRIM’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Ekim 2016 Çarşamba 06:58
1365 Okunma
AK PARTİ BİLECİK MERKEZ İLÇE BAŞKANI YILDIRIM’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

   AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

 

 

Yayımladığı mesajında, muhtarların öneminden bahseden Yıldırım, “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikardır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır” ifadelerini kullandı.

  Muhtarlığın kendini yenileyen kurumların başında geldiğini belirten Yıldırım mesajına şu şekilde devam etti.  

 

  “Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla yürüttükleri fedakarca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da son dönemde yapılan maddi ve manevi iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin kendilerine verdiği önemin bir göstergesidir. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlimizde ilçelerimizde Beldelerimizde ve Köylerimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyorum."

Son Güncelleme: 19.10.2016 06:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle