72 SAAT SONRA BULUNDU

Bilecik'te 3 gündür kayıp olan vatandaş bitkin bir şekilde bulundu. Şahsın göletten su içip çevrede buldukları ile beslenerek hayatta kaldığı belirlendi.

02 Temmuz 2016 Cumartesi 19:04
1838 Okunma
72 SAAT SONRA BULUNDU
banner15

 Bilecik'te 3 gündür kayıp olan vatandaş bitkin bir şekilde bulundu. Şahsın göletten su içip çevrede buldukları ile beslenerek hayatta kaldığı belirlendi.

 

 

  Alınan bilgiye göre, Bilecik merkez Bahçecik köyünde yaşayan Sadık Öksüz'den (43) 3 gündür haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Bir takım rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen Öksüz'ü bulmak için Bilecik AFAD, Bilecik UMKE, Bursa AFAD'a bağlı köpekli arama tipi ve Jandarma, köyde seferber oldu. Ekipler, aramaların üçüncü gününde Öksüz'ü Bahçecik köyü Cemiyet Çeşmesi mevkinde bitkin bir şekilde buldu. Traktör ile köye getirilen Sadık Öksüz burada kendisini bekleyen 112 acil servis ekiplerine teslim edildi.

 

 

  YOLUNU KAYBETTİ 3 GÜN ORMANLIK ALANDA YAŞADI

Kayıp şahsı bulan ekipler Öksüz'ün hasta olduğunu ve yolunu kaybederek 3 gün boyunca ormanlık alanda yaşadığını söyleyerek, "3 gündür aradığımız Sadık Öksüz'ü akşam saatlerinde Bahçecik köyü Cemiyet Çeşmesi mevkinde bulduk. Kendisi aç olduğu bitkin bir vaziyetteydi. Su ihtiyacı için çevrede bulunan Çakırözü gölete giderek oradan su içmiş" dedi.

 

 

  Öksüz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kayıp şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 02.07.2016 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle