40 SANİYEDE BÜYÜK VURGUN

Bilecik’te bir cep telefoncu dükkanına giren hırsızlar, 40 saniye içinde büyük bir vurgun gerçekleştirdiler.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 05:26
5840 Okunma
40 SANİYEDE BÜYÜK VURGUN

  Bilecik’te bir cep telefoncu dükkanına giren hırsızlar, 40 saniye içinde büyük bir vurgun gerçekleştirdiler. 

 

 

  Alınan bilgilere göre, Bilecik Teyfikbey Caddesi üzerinde bir telekomünikasyon şirketinin bayiliği yapan bir dükkana giren hırsızlar, 40 saniye içinde büyük vurgun gerçekleştirdiler. Gece saat 03.30 sıralarında dükkanın bulunduğu caddeye ters şeritten gelen 34 plakalı bir otomobil içinden inen 4 kişi, kaldırımda buldukları bir taş ile dükkanın camını kırarak içeri girdiler. Hırsızlar, teşhir ünitesinde bulunan yaklaşık 12 tane telefonu ve 2 tableti 40 saniye içinden kablolarından kopartarak çantaya attılar. Dükkanda bulunan 100 TL’lik bozuk paraları da çalan hırsızlar, dükkan üzerinde bulunan bir evin balkonundan bağıran bir kişinin sesi üzerinden dükkandan kaçarak uzaklaştılar.

 

 

  Öte yandan bir kişinin arabanın içinde, diğer 4 arkadaşını beklediğini öğrenildi. Ekipler olay yerinde incelemeler ve güvenlik kameralarını incelemelerinin ardından hırsızları arama çalışmalarına başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 24.08.2016 05:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle