21 YAŞINDA 25 KİŞİLİK BODYGUARD EKİBİNİ KURDU

  Bilecik'te yaşayan 21 yaşındaki Batuhan Işıkoğlu, 18 yaşındayken bir arkadaşıyla ile kuruduğu bodyguard ekibinde şimdi 5'i kadın 25 kişi bulunuyor ve çevre illerde de güvenlik hizmeti veriyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Mart 2018 Cumartesi 12:02
5776 Okunma
21 YAŞINDA 25 KİŞİLİK BODYGUARD EKİBİNİ KURDU
banner15

  Bilecik'te yaşayan 21 yaşındaki Batuhan Işıkoğlu, 18 yaşındayken bir arkadaşıyla ile kuruduğu bodyguard ekibinde şimdi 5'i kadın 25 kişi bulunuyor ve çevre illerde de güvenlik hizmeti veriyor.

  Bursa'nın Yenişehir ilçesi doğumlu olan Işıkoğlu, daha 15 yaşındayken bir çok eğlence mekanlarında çalışmaya başladı. 2014 yılında daha 18 yaşındayken bir arkadaşı  ile bodyguard ekibi kurmaya karar verdiklerini, ilk olarak Bilecik ve çevre illerdeki eğlence mekanlarında bodyguardlık yapmaya başladıklarını belirten Işıkoğlu, "Sonra bu işi büyütmeye karar verdik. Zamanla yanımıza 5'i kadın 25 arkadaşımız dahil oldu. Şimdi Marmara Bölgesinin bir çok şehrine bodguardlık hizmeti veriyoruz. Biz bu ekibe bir de Kuzenler Güvenlik adı verdik.

 Kuzenler dememizin sebebi hepimiz arkadaşız ve birbirimize 'kuzen' diye hitap ediyoruz. Benim asıl işim müzikti. Eskişehir Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünü bitirdim ve üniversite okumayarak, mekanlarda canlı müzik  ve eğlenceler düzenlemeye başladım. Bu meslek için bir eğitim almadım. 1.95'lik boyum ve fiziğimden dolayı bu mesleği yapabileceğimi düşündüm. Ayrıca bu işe girmeme de müzik işiyle uğraşırken o dönemdeki patronum vesile oldu. Bu bir planlama gibi değil de daha çok insanların hep bana fiziğimden dolayı ön görülen yaklaşımı ve yapmamı istedikleri bir işti. Benim hep insanlar üzerinde bir korumacılığım var" dedi.

  "Ekibi oluştururken deneyim olmasını göz önünde bulunduruyoruz"

  Ekibini oluşturarak gerekli hedefinin bir kısmına ulaştığını anlatan Işıkoğlu, "Şimdi 25 kişilik bu ekibe iyi bir isim bularak ticari faaliyet içine gireceğiz. Gerekli yerlere gerekli müracaatları yaptıktan sonra kurumlarla da çalışmaya başlayacağız. Bu ekibin sayısı çoğaldığında Bilecik dışına çıkmaya başladık. Zamanla Eskişehir, Bursa, Bodrum ve Sakarya olmak üzere çeşitli yerlerde görev almaya başladık. Ekibimize aday alırken ilk olarak güvenlik sertifikası olması ve deneyimine bakıyoruz. Deneyimi olmayan arkadaşlarımıza ise; disiplin ve teorik eğitimler verdiriyoruz" dedi.

   Öte yandan ekip bodyguardlık hizmetleri özel okullar, konserler, geziler, partiler, avukat ve şahıs korumalığının yanı sıra  özel şoförlük hizmeti de vermekte. Batuhan Işıkoğlu İrtibat Telefon: 0530-590-1611

Son Güncelleme: 17.03.2018 15:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-03-19 17:27:14

reklamları izlediniz. Neyse hayırlı işler dileriz.

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle