165 BAYANIN CEP TELEFONUNA KADES UYGULAMASI YÜKLENDİ

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir fabrikada çalışan kadınların cep telefonlarına Kadın Acil

17 Mart 2021 Çarşamba 13:48
111 Okunma
165 BAYANIN CEP TELEFONUNA KADES UYGULAMASI YÜKLENDİ
banner15

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir fabrikada çalışan kadınların cep telefonlarına Kadın Acil

Destek İhbar Sistemi (KADES) uygulaması yükledi..Bilecik kent merkezinde faaliyet gösteren bayanların ağırlıkta çalıştığı fabrikada ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun hakkında bilgi verdi. Bayanlara, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve acil durumlarda ilk akla gelecek acil müdahale uygulaması olan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) slayt filmi de izletildi. Fabrikada 140 kişiyle Covıd-19 tedbirleri çerçevesinde 70'şer kişilik yüz yüze görüşmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.

Ayrıca KADES ile ilgili 10 afiş bahse konu fabrikanın yemekhane ve fabrikanın atölye girişine asılarak, akıllı telefon kullanan 165 bayanın cep telefonuna KADES uygulaması yüklenildi.

Son Güncelleme: 17.03.2021 14:37
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKADINKADES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle